OCR Norway

17.desember - DEN dagen ass!!!

Mari Weider

OMG...hvor skal man egentlig begynne på en slik dag som dette???

Du vet...når dagen bare blir SÅ bra, og du ender opp på sofaen med levende lys, tv og litt vin - og bare lener deg tilbake og smiler! En SÅNN dag!

Planene var rett og slett helt enkle...trening. Supermann skulle til massør Martin og få fikset litt på kroppen sin, og da var det perfekt for meg å få lagt inn en litt lengre løpeøkt en vanlig på mølla mens jeg ventet på han. Formen i går etter 3 timer søvn var helt katastrofal, og for en gangs skyld var det eneste fornuftige å faktisk lytte til kroppen. Ikke for at jeg ikke hadde lyst til å løpe, eller fordi jeg ikke orket....men rett og slett fordi jeg kjente at kroppen var rævkjørt og det eneste jeg ville ha oppnådd var å bli syk. Og det gidder jeg bare ikke nå! Har ikke tid til det!

Så som sagt så gjort, Sats solli skulle testes ut da det var nærmest Coach Martin. Og jeg gjorde et ekstra lite hopp da jeg så hva som ventet meg gjennom vinduet...en megagigasuperkul monkeybar - MED både opp og ned stenger! Yess!!! Perfekt!

Etter å ha snust litt rundt fant jeg cardio-sonen, og satte i gang en mølle. Løpeprogrammet mitt er helt ute og kjører nå...vet ikke helt hva jeg skal, hva jeg skal gjøre osv...leser mye, hører det ene og det andre...og blir helt svimmel i hodet. Er så mange meninger der ute og vet ikke hva jeg skal gjøre. Har fått et knalltilbud på coaching...men penger er alltid mangelvare dessverre - så skal man betale Coach, så laktattest...ja og så begynner løpene, reisene osv....Money Money Money...always funny...lurer på hvor den rike sheiken min har gjemt seg... Men ifølge Robin Amundsen må man få litt lengde over løpene, så jeg gikk for 4 x 6 mins bakkeintervaller, og vet dere - det fløt! Det var gøy! Det gjelder bare å psyke seg opp på rett måte. Så 50 minutter senere var jeg superstolt over meg selv, klappet meg på skuldrene og gikk ned for å møte Supermann!

Jeg gikk for bein/litt rygg/skuldre + lek i apestativet:

- knebøy/fronthev

- sumomark/foroverlent sidehev

- bulgarsk utfall/skulderpress

- reversed hypers

- diverse turer i monkeybaren

- boxjumplek med supermann

- hoppelek i trappen

- planke

En helt fantastisk treningsøkt og jeg hoppet og danset hjem!

Men tror dere jeg er fornøyd med det...ååååh nei! Supermann kom tilbake fra postkassen med en aldri så liten haug med pakker til meg! "Er bare til deg jo!" Og DET var det....la meg bare bli litt materialistisk et lite øyeblikk:

Ny løpejakke fra Runners World...woop wopp kan ikke annet enn å si TUSEN TAKK!!! Jeg elsker den!   

Ny løpejakke fra Runners World...woop wopp kan ikke annet enn å si TUSEN TAKK!!! Jeg elsker den!

 

Calendergaven min som jeg vant fra  MyJouels  - ELSK ELSK ELSK - og perfekt til champagnelunsjen min om 14 dager!...jeg sier det igjen jeg...TUSEN TAKK <3

Calendergaven min som jeg vant fra MyJouels - ELSK ELSK ELSK - og perfekt til champagnelunsjen min om 14 dager!...jeg sier det igjen jeg...TUSEN TAKK <3

Holder det nå synes dere...veeeeeeeeeel jeg vet ikke helt jeg...fikk en spennende mail i dag også som jeg håper kan bli til noe gøy...men klok av skade holder jeg kortene litt tett til brystet enda...men blir spennende!

KlemMari

Yeah - doselfie ;)   

Yeah - doselfie ;)