OCR Norway

16. desember - rett og slett en liten kettlebell WOD

Mari Weider

Jeg må innrømme at akkurat idag er jeg fryktelig sliten...eller det har jeg egentlig vært siste dagene - begynner å bli for gammel til slik rangling og hangling som jeg hadde på fredagen. Får liksom aldri hentet seg inn igjen. Men jeg klager ikke...litt søvn nå, forhåpentlig tidlig kvelden, og fri imorgen. Ja faktisk en liten langfri nå et par dager! Skal bli godt!

Etter svensketur igår, gårsdagens treningsøkt som besto av stolleken på juletrefesten og nattevakt i natt, så har jeg ikke så mye fornuftig å komme med. Derfor tenkte jeg å rappe en liten kettlebell-WOD som jeg fant på instagram. En god hinderløpvenn som vi ble kjent med i England la nemlig ut denne igår kveld:

- 100 swings

- 100 goblet squats

- 100 ab-wheels

- 100 push-ups (!)

- 100 kb-snaches (50 pr arm)

Aron brukte 24 kgs kettlebell...jeg har jo min lille 12 kgs hjemme, men tenker at den kan være perfekt til denne WOD'en om jeg skulle få ånden over meg til å ta en økt på stuegulvet!

So thank you Aron - this was awesome, and I am sure going to try it out! This is definetly the kind of workout an OCR-athlete needs ;)

Love Mari

 

This dude is awesome ;) 

This dude is awesome ;)