OCR Norway

15.desember - Den berømte balansen

Mari Weider

God morgen alle sammen. Klappet helt sammen igår etter jobb + juleavslutning! Var skikkelig ego-mamma og plasserte en unge i hver armkrok, tente lys og peis og krøp under ullteppet. Det er travelt før jul, og det er hardt for både store og små. Men samtidig trenger vi den kosen litt på kvelden, bare vi, helt alene og med hverandre. Det ble litt for sent, men hvem bryr seg...om 4 dager er det juleferie og vi kan ta igjen søvn og hvile.  

Det er en grunn til at jeg alltid velger å være ferdigpyntet ca 1.desember - erfaringer siste årene har gjort meg klar over at siste to ukene ikke er noe hvilehjem! Julebord og arbeidshelg på meg, Lucia igår på skolen, juletrefest idag på brannstasjonen, kino på fredag, julegrøt på lørdag, ja og innimellom skal man jaggu jobbe litt og...snodig det der! Og trening!!! Det må vi og få til! Idag ser jeg ikke for meg at det blir noe trening å snakke om, supermann og jeg stikker til Sverige og fyller opp godte og kyllinglagrene! Vi får kalle det restitusjon😋

ha en strålende dag! 

klemMari

 

Min favorittbalanse mellom paljetter og gjørme ;) 

Min favorittbalanse mellom paljetter og gjørme ;)