OCR Norway

Ukens løp - The Beast!

Mari Weider

Soooo...ny uke betyr også nytt løp her på OCRNorway. Denne uken tenkte jeg å presentere the Beast.

The Beast er et løp som arrangeres på Vestlandet...nærmere bestemt Skudeneshavn 11.juni 2016. Jeg har selv ikke hatt æren av å løpe dette løpet, men jeg tror det er fantastisk bra! Arrangørene av løpet har sin egen facebookside HER og hjemmeside HER

Her kan man stadig få nye teasere om løpet, lese om deltakere som har vært med og også får treningstips for hvordan trene både hjemme og relevant til løpet.

The Beast er 6 km langt og har gjort en del finurlige vrier på løpet sitt, som vi ikke har sett på de andre løpene vi har i Norge. Siste nyhetsoppdatering om løype og konsept kom de med 2.desember og bare hør her:

Hva er nytt?

  • Ordningen med 3 liv er tatt bort. Det er i stedet innført «fast lane» og «slow lane» for å kunne differensiere i forhold til ferdigheter. Det er innført straff på stedet dersom man ikke klarer å gjennomføre hinderet. Straffen kan typisk være bæring, kryping eller noe ekstra løping.
  • Alle starter med 1 armbånd, men kun de som har gjennomført alle hinderene får beholde det.  
  • Det skal i 2016 arrangeres The Beast Jr. Dette blir en mini-hinderløype for de under 14 år.
  • Det kommer flere nye hinder. Noen er lagt til på listen nå – flere vil bli offentliggjort etter hvert. Nytt er f.eks. istank, hoppe over flammer, løfte atlassteiner og klarte i Spiderweb tower.  
  • Løypen er noe endret. Trasseen ned til Allmannamyr og ned fra Tanken er lagt om. 

Den nye konseptbeskrivelsen finner dere her: KONSEPT 2016

NB! Early Bird prisen for registrering varer bare ut desember. Ikke glem å melde dere på til den laveste prisen!

Jeg vil virkelig anbefale dere å gå inn på hjemmesiden deres og titte rundt, mye spennende å lese, kule bilder, ja og ikke minst påmeldingen!

Er ikke noe hvilehjem det her ;)

ja og er du enda mer interessert i å lese om hinderløptrening, eller kanskje bli med på en - så har Achievers Multisport Team også sin hjemmeside HER!

KlemMari