OCR Norway

14. desember - Team Weider!

Mari Weider

"Mamma, jeg vil ha en sånn elefant!" ...en hvaforno? "En sånn fin medalje som du har, den med elefanten..."

Elefantmedaljen min er kanskje den gjeveste medaljen jeg har, den ser i hvert fall ille kul ut. Men der setter jeg ned foten - "Da må du være 18 år! ...ja eller i hvert fall 16 år...ja eller vi får se når du er klar!" Elefantmedaljen er temamedaljen til årets Tough guy - Year of the The Behemoth War Elephant, så hva vet jeg om den kommer tilbake, men en dag skal vi løpe sammen, jenta mi og jeg. Drømmen til Supermann og meg er å reise rundt i verden med jentene under Team Weider, og vi starter vår første internasjonale debut i 2016 altså med Spartan Race i Skottland. Jeg håper de får en like god opplevelse av Spartan som Supermann og jeg har hatt, vi har jo vært superheldige alle gangene vi har løpt, og det håper jeg vi klarer å få til også da neste år. Skal bli så gøy å se dem.

Dagen er startet med en frisk morgenjogg - ny pers til jobben for å være sikker på at jeg ikke skulle fryse ihjel ;) 

 

ha en deilig mandag alle sammen! 

klemMari

 

Denne var jeg så heldig å vinne igår kveld - verdens beste www.myjoules.no har så utrolig mye kult!!! 

Denne var jeg så heldig å vinne igår kveld - verdens beste www.myjoules.no har så utrolig mye kult!!!