OCR Norway

13.desember - Grand finale!

Mari Weider

I dag er det Lucia-dagen og som seg hør og bør når man har små barn har jeg allerede stått med tårer i øynene og sett min nydelige Karoline gå Lucia tog på skolen. Der er det nemlig 5.trinn som er ansvarlig for Luciafeiring...og jeg må vel si at hun var ganske så vakker!

Men i dag lovte jeg dere el grand finale! Barskingen kommer nemlig med et nytt konsept i 2016 som jeg digger!!! 1.oktober er det duket for høstløpet på Barskinggården! Og hva er så spesielt med høstløpet da?? Veeeeeeeeel...hvis jeg sier ordene #fellesstart og #førstemannimålvinner ! Hva sier dere da??? Jeg sier #weeeeeeeeeeeee og #klapperhøytihendene ! Om ikke det blir årets kuleste løp så vet ikke jeg! Jeg har kommet med et par tips og råd til dem...hehe og som de sa "vi må passe på så vi ikke skremmer vekk folk da Mari!" Mohahahahaha etter diverse spartanløp så la oss si det sånn...jeg har noen ideer! Og jeg skal i hvert fall være med! For min del blir vel det Grand finale og avslutning på hinderløpssesongen 2016 - så ingen tvil, dette blir helt rått!

Jeg er så gira nå...har allerede lagt enda et par planer for 2016 - og la oss si det sånn - i 2016 er det team Weider som gjelder...ENDELIG skal jentene få sin internasjonale debut!!! Pappa har lovet jentene sine oransje medaljer i 2016, og nå er planer lagt! Jeg gleeeeeeeeeeeeeeeder meg!

Ha en deilig Lucia-dag, tenn lys og kos dere masse <3

KlemMari