OCR Norway

12. desember - That Ciderella-feeling

Mari Weider

Åhhhhhhhhh for en herlig kveld jeg hadde i går...du vet en sånn kveld der alt bare er deilig. Fantastiske folk, god stemning og musikk så man kunne danset hele natten lang. Jeg innrømmer jo at jeg liker meg best i treningstøy, men jaggu er det gøy å dra på seg litt pentøy og virkelig kunne slå på stortromma innimellom. Julebord er liksom en sånn anledning der more is more...det er lov med høye hæler, gull, glitter og glam - og i går kjørte jeg på med alt! Jeg bare elsker den nye kjolen min, elsker de høye hælene mine og elsker å føle meg litt ekstra fin! Og ikke minst danse...jeg ELSKER å bli svingt i valsen av en kjekk kavaler - være seg den som måtte passe akkurat den kvelden. Og jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge, var nesten helt støl da jeg kom hjem, jeg er så utrolig beæret over å jobbe sammen med så mange fine folk. Jaggu ikke alle forunt, og det er godt å kjenne at man er stolt over jobben sin og glad i kollegaene sine <3

Men alle gode ting må komme til en ende...kl 0040 løp Askepott for å rekke bussen, dagvakt dagen derpå, ikke en ønskedrøm det akkurat, men hey...sa jeg ikke akkurat at jeg elsket jobben min og kollegaene mine...så derfor gikk også det fint...men jeg tror det blir en tidlig kveld i dag altså!

Ellers er jeg helt overveldet over gårsdagen her inne - vi har nådd en ny lesertopp, og det er så gøy! Det er så gøy å se at dere liker siden min, og spesielt gøy å se at dere setter sånn pris på fredagskosen her inne på siden. Jeg er alltid like stolt over å kunne få presentere en ny atlet hver uke, vi har enda et hav av fine folk å ta av, så dette vil jo ingen ende ta!

...personlig blogg vs proff hjemmeside...vel - vet dere, ja jeg er hinderløper og dette skal være en treningsblogg + hjemmeside, men innimellom må det også komme noen slike innlegg som dette. Vi er jo tross alt ikke hinderløpere døgnet rundt, selv om jeg må innrømme at det kjennes sånn i tankene -de spinner alltid rundt "hva kan jeg gjøre nå som gagner treningen min" "Hvordan skal jeg trene best mulig" "Hvilket løp skal jeg løpe neste gang" osv osv...jeg vet ikke om det er en herlig blanding mellom dedikasjon og besatthet...hehe men sånn er det nå engang blitt.

Dere må jo ikke tro at gårsdagen gikk helt forbi uten annen trening enn dansing på kvelden - beina er bestilt til å bli sterkere, så en kjapp beinøkt på sats før julebordet ble det:

- beinpress

- legcurl

- legextensions

- sumomark

- boxjump x mange (på høyeste kassen;)

- litt grepstrening

- litt mage + rehab skulder

Aight...thats it for today - i morgen er en ny dag - og rosinen i pølsen eller årets høydepunkt fra Barskingen venter på dere!

Ta de pent og ha en deilig kveld!

KlemMari

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg