OCR Norway

11.desember - Bootcamp Hønefoss sier takk for iår!

Mari Weider

For at disse sidene skal bli akkurat slik jeg har en drøm om at de skal bli, så krever det også at jeg får en del hjelp og innspill fra ulike aktører. En av de som virkelig har vært aktive og interesserte i å få dette til er Bootcamp Hønefoss. Og denne dedikasjonen ser vi i hvert fall at har gjort Bootcamp Hønefoss til det det har blitt til. Jeg har dessverre enda ikke rukket å dra dit, men det skal definitivt være en høyt prioritert sak neste år å få til. Jeg gleder meg til å teste løypa, få tips og råd fra de som virkelig kan dette - og ikke minst møte de fine folka!

Bootcamp Hønefoss takker for seg for i år, og kicker i gang hinderløpssesongen i Norge 9. april 2016!!! Det må bare bli et knallbra arrangement og jeg tipper vi ser store deler av den norske hinderløpsfamilien der.

Årets siste utendørs Bootcamp er avholdt, og vi tar en velfortjent juleferie. Det har vært en intensiv og morsom høst.
Tenk at for under 5 måneder siden besto ...hele området av skog, kratt, ugress og mygg, hindrene var nedslitte, overgrodde og delvis ødelagte.
Første dugnad ble avhold 21 Juli og siden det er hele anlegget ryddet og reparert.
Vi har investert i strømtilknytning, lydanlegg og belysning.
Klubbhytta er ferdig utvendig og nærmer seg ferdig innvendig også. Vi har fått en flott platting med benker, og bygd flere nye hindere.
Mer enn 900 dugnadstimer er lagt ned i tillegg til hjelp vi har fått fra våre samarbeidspartnere og sponsorer.
Vi har gjennomført 20 Bootcamps med over 550 deltakere, i tillegg har vi kjørt firmaevents, hatt besøk av idrettslag, skoleklasser, OCR-utøvere, mosjonister og familier på tur.
Facebooksidene våre har passert 850 følgere, vi oppfordrer alle til å like og dele slik at vi kan bli kjent med flere hyggelige mennesker. Vi arbeider nå med nettsider, og blir snart å treffe på Bootcamphonefoss.no og chickenrace.no.
I 2016 arrangerer vi først OCR-Kickoff den 9 April som blir hinderløp-Norges store sesongstart med treninger, konkurranser fest og moro, deretter kommer en begivenhet som setter hele distriktet på kartet; Chicken Race- Norges største hinderløp for hele familien.
Følg med på sidene våre, påmelding åpner i slutten av Desember.

Aight - da skal jeg stikke og forsøke å få til en liten treningsøkt før julebordharabal i kveld - gleder meg til å pynte meg litt igjen og feire kvelden med fine kollegaer!

KlemMari

Coachen sa "Tren ben" - så siden jeg akkurat har fått i gang evnen til å gå normal igjen...ja da kjører vi litt mer bein da ;)