OCR Norway

10.desember - ...dagen som ikke ble helt som planlagt...

Mari Weider

...jepp halvveis til jul og denne frua hadde alt under kontroll...så langt! Men man skal aldri bli kjepphøy, og aldri planlegge perfekte dager tydelig! Dagen i dag skulle bli så bra, med fiksings av kroppen hos Coach Martin, en deilig treningsøkt og lussekattbaking med Karoline-min...

Vel...det begynte jo helt greit...fikk unna litt ting som måtte gjøres før jeg troppet opp hos Martin. Fikk skryt for jobben jeg hadde gjort med ryggen min, dask på lanken fordi jeg fortsatt må jobbe med styrke og teknikk på beina (...BOOOOMBE!)...men det kjennes ut som han fikk ordnet opp i ryggen min etter en time med vonde, mindre vonde og etter hvert gode teknikker. Ble med rygg og skuldre i dag - en dag skal jeg smeske til med to timer på den gode varme benken...men det får bli en annen gang...

På vei hjem lager nemlig NSB trøbbel for meg...ja det er greit å legge skylden på andre er det ikke...for takket være et tog som var forsinket, andre tog som kom i veien osv...så måtte jeg sjekke togtidene en gang til for ikke å gå på feil tog...og på en to tre lå telefonen i bakken...det kom stygge gloser litt for høyt fra frøken fryd...og vips er jeg sikret meg litt ekstra utgifter i jula!!! Grrrrr så utrolig kjedelig...humøret fallt 10 grader...mens jeg hoppet på toget mitt... Registrerte etter hvert at noe ikke stemte, og jaggu - i en fart hoppet jeg av på Sandvika. Feil tog likevel ja...flott...og melkeruta tilbake til Lillestrøm!!! Brått ble 19 mins togtur til nesten 60 minutter! Fikk ekstra lang tid til å irritere meg over ødelagt telefon!

Javel...gjort er gjort og spist er spist...kommer nok til å bruke resten av kvelden til å irritere meg...og antagelig enda litt lengre...men nå skal jeg duppe meg i varmt vann og prøve å lage noen brukbare glutenfrie lussekatter i det minste - wish me Luck...I think I could use it!

KlemMari

Ps...ja og med null motivasjon innabords, fikk jeg likevel dratt meg gjennom en time på mølla. Er kun en drøy måned igjen nå til Tough guy, så her er det bare å kjøre på med løping!

Need some loving today...

Need some loving today...