OCR Norway

1.desember!!!

Mari Weider

Ja ok..så er jeg over gjennomsnittet begeistret for advent, jul og julegreier! Jeg bare elsker alt som har med jul, juleforberedelser, pynt osv...ja jeg har det med å strekke jula så langt jeg kan - og som Supermann sier "Du klarer jo ikke å ta ned lysene og pynten når jula er over..." Ja så nå er altså lysene mine blitt tatt ned fra ifjor, og ikke vet jeg hvor de er - dagens prosjekt - finne igjen pyntelysene mine til verandaen!

Men nok om det...jeg ser at en ny trend er over oss, aktivitetskalendere! En genial greie hvis man kan få det til å funke. Jeg har egentlig ikke planlagt noen aktivitetskalender her inne, ihvertfall ikke hver dag - men hvem vet kanskje vi kan få til en hinderløpskalender?

La oss ta luke 1 litt spontant! For et par dager siden la superatleten vår Robin ut dette bildet på instagrammen sin:

 

 

image.jpg

Jeg ser jo her at Robin har akkurat samme tankegang som meg, å henge er en glimrende måte å styrke grepet på, og grepsstyrken er kanskje noe av det viktigste vi har som hinderløpere! 

Så med det ønsker jeg dere en deilig 1.desember og lykke til med bedring av grepsstyrken;) 

KlemMari

 

Det finnes jo ingen unnskyldning i hele verden for ikke å henge her litt hver dag :) 

Det finnes jo ingen unnskyldning i hele verden for ikke å henge her litt hver dag :)