OCR Norway

Here we go again!

Mari Weider

Rekk en hånd i været de som synes det er kult å sette ringeklokken på 0510...og ha som deadline å være ute av døra innen kl 0600...vel jeg rekker ikke opp noen hånd akkurat nå. Men fakta er at jeg må bruke disse små vinduene mine da, om jeg skal rekke over noe i nærheten av den treningsmengden jeg ønsker meg. Og da blir det langkjøring til jobb...selv om jeg i dag var 5 mins for sent ut døra og da kortet jeg ned turen med 3 km...orker ikke det stresset når jeg skal løpe rolig og vet jeg har dårlig tid. Så da ble det kun 10 km i dag. Jeg veeeet det ikke er godt nok det heller...men djisses da...jeg kommer meg altså ikke opp noe tidligere enn det...jeg nekter!

Men uansett...det er rart med det - når jeg først kommer meg ut av loppekassa er det jo egentlig greit. Føler jeg våkner greit om dagen på tross av stummende mørke ute og med det tempo jeg holder på langkjøringen nå så blir jeg ikke akkurat utslitt heller! Verre med intervallene jeg skal gjennom på tirs og tors...

Såååå..ha en deilig uke da dere - jeg er fornøyd med hvordan min ser ut så langt:

Mandag - langkjøring til jobb

Tirsdag - intervaller

Onsdag - sykkel til og fra jobb

Torsdag - styrke - massasje - intervaller

Fredag - styrke

Lørdag - intervaller + styrke (eller bare styrke...) - Københavntur!!!

Søndag - spasere i København!!!

KlemMari

 

image.jpg
For oss som er litt pysete i mørket kl 06 om morgenen eller 21 om kvelden - forsvarsspray med kombinert alarm og fargestoff som svir!  

For oss som er litt pysete i mørket kl 06 om morgenen eller 21 om kvelden - forsvarsspray med kombinert alarm og fargestoff som svir!