OCR Norway

Happy pappas dag

Mari Weider

Wohooo enda en dag som gjør at vi kan feire litt ekstra! Idag feirer vi alle pappaer - og for oss skal jo Supermann feires litt ekstra! Hva er vel ikke da bedre enn å stikke på badeland - Supermann elsker vann, sklier og action - så da er vi altså å finne på Askim badeland idag! Alltid gøy å se jentene kose seg - men går rykter om at hele familien skal slenges ut fra 5 meteren...skjønner ikke helt hvorfor dette skal gå utover meg...hehe men siden vi er så himla tøffe og det visstnok var en 5 meter på Toughest som jeg ikke blunket på burde det ikke være no prob! 

Ellers begynner siden virkelig å komme seg i orden nå - og har du gått glipp av noen atlet-profiler eller vil ha litt inspirasjon mot neste år er det masse fine løpsreviews å lese. Eller rett å slett ta en titt innom kalenderen - der er det meste lagt inn - av de norske løpene da vel å merke! Skal få lagt inn alle de utenlandske i en liste også!! Ja og ikke glem å meld deg på hinderligaen da!! 

KlemMari

 

image.jpg