OCR Norway

Boblebad for to - og atrofierte muskler

Mari Weider

For en fantastisk kveld jeg hadde i går med hjertet mitt - vi hadde en avtale på Aker Brygge i går med dobbel massasje og avslutning i boblebad med frukt og "vin". Hehe vi lo godt da vi kom inn på rommet - var nok helst beregnet på to som var enda mer glad i hverandre enn vi var, men null stress det - vi koste oss vi altså - dessverre for dere er det "restricted area" og ingen bildebevis av Miss Booty og Ultrababe i boblene ;)

Før vi kastet oss i boblene spiste vi en nydelig middag på thai-restauranten Asia på Aker Brygge - virkelig noe av det beste jeg har spist på lenge og vi satt vel begge og nesten sleiket tallerknene etterpå. Utrolig god service av en kjekk ung mann...og da Miss Booty fikk øye på dessermenyen (og ble rimelig lang i maska da vi ikke rakk å spise dessert før massasjen) avtalte vi å komme tilbake for dessert og vin etterpå. Og DET angret vi IKKE på!!!

For øvrig må jeg si at jeg kjente på et visst indre stress da jeg lå og ble smurt inn med olje...ja for det er deilig nok det altså...men jeg har blitt bortskjemt nå. Så det kjentes nesten som jeg var utro der jeg lå...for meg er det bare en som gjelder nå og det er Coach Martin. Neste gang skal jeg hyre inn han til en skikkelig digg hjemmemassasje for Miss Booty og meg! Jeg har skrytt av han før, og det har jeg igjen fått bevist at ikke er uten grunn. Jeg var jo nemlig oppe hos han og fikk en overhaling på rygg og skulder før jeg dro ned til Aker Brygge - og vi snakker kvalitetsforskjell. Dog må jeg jo si at jeg vet et par anledninger i går hos Martin lå og holdt meg fast i benken og forsøkte så godt jeg kunne å ikke svime av. En stiv korsrygg og vond øvre rygg, blir ikke bedre når han gyver løs. Hehe...og han kjenner meg godt nok nå til at det kommer en perlende latter innimellom mens han forsikrer meg om at han er så glad i meg at!

Men visstnok var det Good News med skulderen min - han hadde visst vært bekymret for at det kunne være en ruptur et sted...men i stedet var det visst "bare" atrofi av en muskel....ATROFI liksom!!! Bare... "It's good News!" gjentok han da han så blikket mitt. For dere som ikke vet hva atrofi er, så er altså en muskel borte vekk...eller i hvert fall krympet bort til det ugjenkjennelige!!! Æhhhhhhh...jeg skal altså sporenstreks på sats og lete etter den...må ha mistet den i en krok et sted! Helt sikkert!

Plan for dagen altså - ukens siste intervaller + gjenoppbygging av stakkars lille teres minor! Og så besøk av fine folk...og takk for det - ny date med Coach Martin til uka!

Have a good one!

KlemMari