OCR Norway

Endelig advent!

Mari Weider

God morgen alle sammen! Raskt en liten tur innom her fra meg. Ingen tid til feilskjær denne uken. Mange jern i ilden og bare å holde tidsskjemaet tight! Nå er vi endelig kommet til ekte advent, huset er klart - jeg bare elsker å ha ryddet og vasket til 1.desember...og jaggu klarte jeg det sånn nesten i år også! Jentene frydet seg i hvert fall da de sto opp til julerød stue i dag, og i morgen tidlig skal kalenderen være på plass og!

Ellers er det dags for juleshow på Lillestrøm kultursenter med balletten, og førstemann er allerede scene klar i dag! Blir så gøy å se, er alltid høy kvalitet på showene til Norsk ballettinstiutt!

Treningen har jeg også store planer for:

mandag - styrke på sats

tirsdag - løpe til jobb

onsdag - styrke før jobb

torsdag - hvile

fredag - løpetur med jentene/styrke på jobben til Supermann?

lørdag - styrke på sats

søndag - bakkeintervaller med jentene?

Ja vi får se hva uken bringer - noe blir det i hvert fall!

Da er jeg straks på vei ut døra, men la meg ta det aller viktigste til sist - ukens løp - i dag vil jeg få presentere WOX for dere! 2016 sin nykommer som kommer hardt inn fra høyre! De har allerede lagt seg i selen for å skape et utrolig kult og krevende løp for oss. Vi må bevege oss vekk fra oslo og sette kursen mot Skien - men hva gjør man ikke for et godt løp! Datoen dere skal holde av er 21.mai. Dere kan lese mer på hjemmesiden HER og like facebooksiden HER!

Og som det ikke er nok - ja så har de såklart laget en offisiell teaser til oss - du kan jo kose deg med den og se om det er noe for deg? Ja fant umiddelbart ut at dette skal testes!

KlemMari