OCR Norway

Black friday - crazy wknd hos Proteinfabrikken - min guide til dere!

Mari Weider

 

 //inneholder sponsede lenker//

At jeg har en veldig god avtale med Proteinfabrikken som jeg er utrolig stolt og ydmyk over er ingen hemmelighet. Og i år som i fjor banker de løs med en helt crazy black Friday - ja faktisk så har de dedikert hele helgen til oss med supermange gode tilbud. Jeg vil jo selvfølgelig anbefale dere å titte innom selv og se om dere finner akkurat DET dere vil ha - men jeg gir dere også en kjapp guide på mine favorittprodukter som er på tilbud nå:

Proteiner:

Jeg er dessverre (?) ikke en kjøttelsker og bruker derfor litt proteinpulver for å spe på proteininntaket mitt. Jeg vet det er tusen millioner meninger om effekten eller ikke effekten av proteinpulver, men jeg tror i hvert fall det for min del ikke skader noe i hvert fall. I tillegg til frokostshaken min med proteinpulver med jordbærsmak + havrepulver (se under), så tar jeg alltid en shake etter trening, og evt en som et mellommåltid.

Oatpower:

En av mine virkelig favoritter hos PF! Jeg gleder meg som en unge til hver eneste frokost, og må til og med ta meg selv i nakken i helga for ikke å bare ta en shake til frokost i stedet for å sette meg ned med jentene med "ordentlig" mat. Oatpower tilsvarer rett og slett en tallerken havregrøt...men oi så mye enklere i en travel hverdag da! Perfekt også med kun 1 scop (i stedet for 2) sammen med protein før jeg løper eller sykler hjem fra jobb. Stopper cravingsen i butikken på vei hjem!

Training pack:

Denne har jeg skrytt av så mange ganger nå at jeg har kommet helt ut av tellingen! Her får du alt du treninger i en aktiv hverdag i en liten pose! Så enkelt og så bra!

Vitaminer - Mineraler - Omega 3 - D-Ribose - Grønn Te (Antioksidant og energi) - aminopeptider - Kalsium

Core Intensity:

Hvis jeg en sjelden gang bruker pre-workoout så er det denne. Når man tar med seg boksen til en ekte forståsegpåere, og han gir tommel opp - dette er bra greier. Ja da er det innafor.  PS...nå kommer den i colasmak også...må testes!

Cell-Max:

Definitivt det både Supermann og jeg sverger til, og som vi MÅ ha i huset. To scoops sammen med proteiner etter de lange løpeturene og harde konkurranser, sikrer oss umiddelbar energi og gir kroppen best mulig forhold for rask restitusjon!

BCAA:

PF har en jungel av ulike aminosyrevarianter, alt for enhver smak, både i konsentrert flytende form, som tabletter og som pulver eller ferdigdrikker! Jeg skal ut og hente pakken min i dag og vet det ligger litt forskjellig BCAA-stæsj oppi der...kommer denne tro:

Som dere ser...her er det maaaasse å velge og vrake i, jeg har nå vist dere mine favoritter, kanskje du har noen egne? Men noe av det kuleste er at PF faktisk også fører EGOSuperegg! Supertablettene mine som jeg håper skal få meg i tipptopp form til sesongen 2016! Den også til redusert pris nå i helga! Crazy greier!