OCR Norway

Back in the days...a trip down memory lane...

Mari Weider

Wow...har du noen gang tatt deg en tur opp på loftet...jeg mener, innerst inne, bak alle kassene, under alle eskene...og åpnet en eske med brun, halvmorken teip.... Jeg gjorde det i dag....og et jubelskrik fra meg gjorde at jentene som sto i trappa og ventet på mammas gamle Donaldblader holdt på å ramle ned loftstrappa....OMG...seeeeeeeeeeeee her!!!! Ekstatisk sto jeg på hodet ned i en eske og dro opp gamle Starletblader, Romantikk og en gammel blekke som jeg selv skrev i den gangen blader var det vi leste og ikke blogger, den gang mobiltelefoner og internett var fremmedord vi ikke haddehørt om, den gang elektriske skrivemaskiner var high fashion og du fikk et forsøk på bilder som ble tatt.

Haha jeg skjønner jeg begynner å bli gammel...og en del som leser denne bloggen var kanskje ikke født engang...men sånn var det altså i gamle dager....

Det har vært bissy siste dagene - sånn er det av og til...og egentlig hadde jeg tenkt å skrive et innlegg om Trening med mening...en slående tittel ikke sant...men så finner jeg altså disse artiklene hvor jeg altså for himmelens mange år siden skriver om akkurat det - her har jeg intervjuet jenter som trener det de liker fordi de synes det er gøy! Og det er sånn det skal være - trening skal være gøy, trening skal gi det overskudd, trening skal være noen du har lyst til, trening skal være noe du ser frem til - og når du da drar på trening skal fokuset ditt være nettopp det -Jeg skal ha det gøy, og når man har det gøy blir man også ettehvert både bedre på det man gjør og føler seg smashing samtidig! Fokus skal ikke være MÅ og BURDE og SKULLE....i går hadde jeg ikke lyst til å løpe, jeg burde løpe, men hadde ikke lyst...i stedet gikk jeg inn og trente akkurat det jeg hadde lyst til - og hadde i stedet en smashing beinøkt!

Arooooooo for å ha det gøy på trening - da gir trening mening ;)

KlemMari

Bildet fra 25.november 2015 - tiden da vi tar bilder...ikke bare ett...men 50...plukker ut et som er bra, putter det inn i et bilderedigeringsprogram, setter på rammer og fikser det så det ser ekstra bra ut....ja og er lyset i stua perfekt så fremhever det også akkurat det man vil fremheve...lenge leve ;)

Bildet fra 25.november 2015 - tiden da vi tar bilder...ikke bare ett...men 50...plukker ut et som er bra, putter det inn i et bilderedigeringsprogram, setter på rammer og fikser det så det ser ekstra bra ut....ja og er lyset i stua perfekt så fremhever det også akkurat det man vil fremheve...lenge leve ;)