OCR Norway

Ny uke - nytt løp!

Mari Weider

Heisann alle sammen! Trøtt som en strømpe her, kroppen er i skikkelig turnusmodus - nattevakter og dagvakter om hverandre i et salig sammensurium gjør skikkelig vondt i kroppen - but hey thats part of the game ;)

Ny uke, nytt løp-og denne uken er jeg litt ekstra varm om hjertet da jeg skal få lov å presentere Viking Race for dere! Alle som kjenner meg vet at jeg har mistet en liten bit av hjertet mitt til Viking Race og gjengen bak - det er dedikerte, varme, morsomme mennesker som for 4. året nå planlegger en ny race sesong for oss. 2016 kommer til å by på ikke bare 2 løp som i år - men i hvert fall 3 (og kanskje til og med 4)! Allerede siste helgen i april er Viking Race med å starte sesongen i Norge - lørdag 30.april - og vi skal faktisk til Fredrikstad og løpe rundt i Gamlebyen og festningen der. Om ikke det ligger an til å bli episk vet ikke jeg. Ryktene mumler også om et barneløp som kan komme til å gå av stabelen der og DET kan jeg digge!

Ellers blir det som før både 5 og 10 km i august! Og med den helgen vi hadde i år, ja da er det bare å glede seg - Viking Race gjengen har så langt klart å toppe år etter år med løp og nye hindre - kan de klarer å igjen toppe seg selv? Kan det bli nok en episk sesong? Jeg gleder meg i hvert fall enormt og fryder meg over at vi får to helger med denne flotte gjengen!

 

 

image.jpg

KlemMari

 

image.jpg