OCR Norway

La oss prøve noe nytt!

Mari Weider

Nå har vi siste uken hatt litt fokus på kalenderen for 2016 og hvilke løp vi skal løpe. Jeg regner med og VET at mange med meg har satt seg opp en pen liten liste, og kanskje til og med litt flere enn man har tenkte man klarer? Men det er kanskje en del der ute som fortsatt lurer litt på hvilke løp man skal løpe? Hvilke løp passer DEG aller best, hvilke løp appellerer til DEG? Eller er det rett og slett noen løp du er nysgjerrig på og har lyst til å bli bedre kjent med?

Vel vi skal prøve å guide deg gjennom jungelen...jungelen liksom...hvor kult er ikke det at vi har en liten jungel med løp i Norge?!?

Denne uken skal vi starte med X-run. X-run er et av de eldste løpene i Norge og går sin 4.sesong i møte i 2016. Så langt har de åpnet påmelding til både Oslo og Bergen - og i år som de andre årene har de lovet oss barneløp i Oslo. Det er så kult! Og i år skal barna få en hel dag bare for seg selv! Det blir helt knall. Jeg vet nemlig veldig veldig godt at barn elsker hinderløp! Det er jo det de gjør daglig på skole og i barnehage, og er dermed kanskje enda mer gira på å delta i et ekte hinderløp...og det er minst like gira som oss voksne på å få medalje...jeg vet i hvert fall to her hjemme som er kjempestolt av sine X-run medaljer!

Bilde 13.06.15, 15.38.58.jpg

X-run er et av mine must-do løp...og jeg gleder meg til å bruke denne uken til å overbevise dere og!

KlemMari

Juni 2015 ble første gang dette super-teamet løp sammen - og det holdt inn til en elegant 1.plass!!! OCR-queen, Supermann og Super-Pablo!

Juni 2015 ble første gang dette super-teamet løp sammen - og det holdt inn til en elegant 1.plass!!! OCR-queen, Supermann og Super-Pablo!