OCR Norway

Så lett å la seg inspirere!

Mari Weider

Har dere lagt merke til hvor lett det egentlig er å la seg inspirere? Når man føler man står litt fast, og ikke helt vet hva man skal eller hvordan man skal gjøre det, så kommer det plutselig en video eller et tips fra en som har skjønt det!

Sånn er det for meg i dag med ukens Atlet! Han er en snodig skrue som jeg ikke alltid skjønner meg på - men at han er en god OCR atlet og at han virkelig vet hvordan man skal trene for å bli god på dette - ja det kan han! Du kan ikke ha unngått å ha lagt merke til han i året som har vært - han har gått fra helskjegg til rosa hanekam, og har deltatt i både elitepuljer og løpt sammen med lagkameratene sine i MIT Tough team. Og at han nå har inspirert meg helt på tampen ut på dagens trening - ja det er det ikke tvil om!

Så nå stikker jeg og prøver å kombinere både en ryggøkt med litt OCR-trening! Takk for den Håkon ;)

KlemMari


image.jpg