OCR Norway

Er dere klar for Norges tøffeste dame???

Mari Weider

Det er vel dags med en atletprofil igjen synes ikke dere? Og etter en kveld igår med denne dama er jeg stolt av å presentere henne for dere ikveld: 

Noen mennesker blir man bare umiddelbart glad i, og vet at det er personer man kommer til å ha med seg resten av livet. Lillian er en sånn person! Med gode verdier, godt forankret i livet, en enorm humørspreder og et sprudlende  vesen. Man kan ikke la være å smile og le sammen med denne jenta.   Heldige Supermann og jeg som fikk tilbringe kvelden igår sammen med Lillian og hennes utkårede. Men igår sto ikke hinderløp på menyen...det var god mat, masse deilig konfektgodis som snuppa Lillian hadde laget...likfingre og smågodt!!

Noen mennesker blir man bare umiddelbart glad i, og vet at det er personer man kommer til å ha med seg resten av livet. Lillian er en sånn person! Med gode verdier, godt forankret i livet, en enorm humørspreder og et sprudlende  vesen. Man kan ikke la være å smile og le sammen med denne jenta. 

Heldige Supermann og jeg som fikk tilbringe kvelden igår sammen med Lillian og hennes utkårede. Men igår sto ikke hinderløp på menyen...det var god mat, masse deilig konfektgodis som snuppa Lillian hadde laget...likfingre og smågodt!!

image.jpg
image.jpg

Det var ihvertfall ingen unnskyldning for å ikke løpe intervaller idag. Med stiv stokk støle ben tok jeg fatt på ukens siste intervaller - og utrolig stolt kunne jeg perse tilbake til gammelt tempo på 18,5 km/t. Skikkelig diggers og som sagt - ikke så rent lite stolt! Kanskje selv gamle damer kan lære seg å løpe litt fortere igjen!!! 

gårsdagen ble også brukt på messe og forberedte vinterens alternative trening - ble ikke så mye på Supermann og meg - men julegaver til to små stolte frøkner er i boks - og jeg tipper jeg må skjerpe inn langrennsferdighetene også - for som mannen på Glømmi sport sa til Nora - nå har du Marit Bjørgensko!!! Så da er det bare å leve opp til ryktet!

 

 

image.jpg
Aight - da avslutter vi halloweenhelgen med fler fine folk!!!   KlemMari

Aight - da avslutter vi halloweenhelgen med fler fine folk!!! 

KlemMari