OCR Norway

Back to basics

Mari Weider

En plutselig overveldende energi igår på vei hjem fra jobb resulterte i skikkelig digge og rå bakkeintervaller på mølla igår. 30/30 er en ny variant for meg...men også en intervallform jeg virkelig elsker. 30 sekunder med hardt arbeid klarer alle, det er skikkelig motiverende, og det går (relativt) fort over. Dog skal det sies at ettersom jeg økte farten, økte også syra - men for en følelse å være ferdig! Kliss våt av svette og så happy!

Takket være turnus og nattevakt til kvelden, åpnet muligheten seg for en styrkeøkt idag! Og her er det bare å innse at det er å begynne litt på scratch! Dog drar jeg fortsatt opp 70 + kg i sumomark og det er digg! Men utover det er det fokus på teknikk og heller litt fler reps og lavere vekt en periode. Tipper det er flere enn meg der ute som kjenner hardkjøret fra hinderløpssesongen på kroppen, og det kjennes godt å begynne litt oppbygging av kroppen istedet for nedbrytning av muskler og ledd.

Fokus for meg de neste ukene vil bli å kjenne meg skadefri...det vil i all hovedsak dreie seg om den vonde skulderen. Tror ikke den er like fan av alle ringer og rigger som meg ;) utover skuldereehab vil det bli mye fullkropp, kjernetrening og store muskelgrupper + grep! Så lenge skulderen takler at jeg henger og dingler er dette noe jeg skal prøve å få til så mye som mulig.

 

Så fornøyd da jeg fant ut at jeg fortsatt klarer å kjøre push-ups i redcorden!!!   

Så fornøyd da jeg fant ut at jeg fortsatt klarer å kjøre push-ups i redcorden!!!

 

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
Litt hengekøye...men jeg godkjenner den ;)   Og dere...ha en strålende Halloween da - uansett hva folk sier, jeg digger alt som gjør at man kan lage en liten fest ut av hverdagen!!! ...og visste dere at Halloween faktisk ikke kommer fra USA??? Det lærte lille Nora meg.   KlemMari   

Litt hengekøye...men jeg godkjenner den ;) 

Og dere...ha en strålende Halloween da - uansett hva folk sier, jeg digger alt som gjør at man kan lage en liten fest ut av hverdagen!!! ...og visste dere at Halloween faktisk ikke kommer fra USA??? Det lærte lille Nora meg. 

KlemMari

 

image.jpg