OCR Norway

Velkommen til Hinder Ligaen!

Mari Weider

OMG - nå går det unna her!!! Det er så mye gøy som skjer, og jeg henger så vidt med i svingene. Enda godt alle løpene er ferdige, slik at jeg kan konsentrere meg 100% (???) om denne siden, restituere kroppen min, og videre trening mot sesongen 2016!

I går hadde jeg et superspennende møte (igjen) og jeg må si jeg dro fra det proppfull av energi og med et smil om munnen! Jeg skal fortelle dere mer om dette også, men en ting om gangen.

Dagens store snakkis bør bli Hinderløpligaen! Jeg mener...vi har jo en ranking i Europa...så hvorfor ikke få en liga her hjemme også. Jeg har tenkt på tanken en stund, men Dennis - ukens atlet - satte den ut i livet og siden blir sluppet i dag. Med andre ord - her er det bare å gå inn og registrere seg, så er vi game on! Det begynner jo å bli ganske mange løp i Norge nå, så dette kan jo bli gøy om vi får det til!

Ellers er det en ny form for bakkeintervaller på meg i dag - skal se om Coach Martin klarer å kjøre meg i bånn i dag og - gøy med helt nytt program, utrolig motiverende når dagene er korte og mørke!

Klem så lenge ;)