OCR Norway

Baksiden av medaljen

Mari Weider

Det er alltid en bakside av medaljen...jeg oppdaget min i går...

Accomplishment - Persistence - Ambition - Courage - Determination - Overcoming - Endurance

Er det fler enn meg som kjenner seg igjen i en eller flere av disse ordene - jeg tror det er dette som er så tiltalende med hinderløp og som gjør at man blir så knyttet til sporten. Ved å gå ut av komfortsonen sin så må man være både modig, målbevisst - du må vise utholdenhet, du kan være stolt av deg selv når du har oppnådd det du satte deg som mål - og det er her det er så herlig - man kan ha alle slags ulike mål, noen ønsker å prestere på elitenivå, noen ønsker å utfordre seg selv, noen ønsker bare å ha det gøy - og noen gjør det kanskje for å bevise noe for enten seg selv og/eller andre...

Men som Robin sa i går - det er lett å bli ivrig også, lett å dra på seg skader..selv må jeg være ærlig og si at jeg har vel ikke vært helt snill mot skulderen min fra i vinter - når kroppen fylles med adrenalin forsvinner også all smerte - kroppens forsvarsmekanismer trår til ;) Og mens man føler seg som superman når man svinger seg fra ring til ring, føler man seg som 110 når man prøver å åpne en dør neste dag ;) Hehe men når man ser alle de andre tingene man oppnår på baksiden av medaljen...ja da får man vel bare prøve å fikse den skulderen da;)

Ellers er i hvert fall min bakside av medaljen at jeg har et hus som trenger litt eksperthjelp...hehe med fine folk som kommer togende inn på Halloween...ja da trenger jeg litt superkrefter for å få dette til...både mot, styrke og målbevisshet må til...men først skal jeg løpe litt intervaller ;) Så får vi se!

KlemMari