OCR Norway

Med de beste på laget...

Mari Weider

Å starte denne hjemmesiden har vært både superspennnende og veldig skummelt. Jeg vil så gjerne at det skal bli en bra side, en side som alle kan finne seg til rette på, en side som kan motivere, en side som kan være til nytte og en side vi alle kan dele. Og for å få det til er det helt umulig å være alene. Jeg trenger innspill, ideer og innlegg fra andre enn bare meg selv.

Jeg er derfor stolt av å ha en flott gjeng på laget, både de som kan være med å motivere og vise treningsglede, men også de som kan være med å vise hva som skal til for å bli en bedre hinderløper og komme med helt konkrete tips og råd. Jeg kommer til å prestentere de fortløpende etter hvert som det kommer innlegg på de ulike sidene. I dag kommer Robin Amundsen med konkrete råd til hvordan bli en bedre hinderløper.  Det er gøy å få lov å være del av denne fine hinderløpfamilien - det gjør meg stolt og ekstra ydmyk!

I tillegg har jeg fått tillatelse fra Karin Karlsson, en av verdens beste løpere, til å dele hennes historie og opplevelse fra OCR World Championsship. 

Håper dere koser dere med denne siden og finner innleggene spennende og motiverende.

KlemMari