OCR Norway

Behind the scenes...

Mari Weider

God morgen! Husker dere jeg sa jeg skulle på et spennende møte i går...vel det var både spennende og gøy. Kanskje mest gøy!

For det ble jo et treningsmøte i stedet for det klassiske kontor/kafemøtet - og det passer jo egentlig helt perfekt når man skal diskutere treningsting. For mannen jeg skulle møte var en av mennene i EGOsuperegg. Og for en mann - fra første øyeblikk likte jeg han supergodt. I løpet av den lille løpeturen vi tok lo jeg så fært at jeg nesten trillet rundt i lyngen. Jeg trodde vi bare skulle prate litt og jeg skulle fortelle litt om meg selv, men før jeg visste ordet så befant jeg meg midt i en session med intervjuer, photoshoots og filming! Og det var akkurat så gøy som jeg husker det fra andre ganger jeg har vært på liknende ting. Vi lå i lyngen og tok bilder, hoppet fra fjellknauster, løp bakkedrag og bare lo og lo og lo. For et energikick!

Greia er jo at jeg skal teste ut kosttilskuddet  EGOsuperegg. Og jeg er superspent! Jeg har hørt positive ting om dette - og etter å ha lest en del om det på hjemmesiden deres er jeg gira. Om det bare kan gi meg litt av det de lover så er det spennende. For noe av det de lover er:

  • Raskere restitusjon etter trening

  • Økt energi og utholdenhet

  • Styrket immunforsvar

  • Økt treningsmotivasjon

  • Norsk produkt

  • 100% naturlige ingredienser

  • Dokumentert effekt

EGO superegg® er fremstilt av fertiliserte hønseegg og inneholder en rekke signalstoffer og peptider som påvirker og aktiverer funksjonelle prosesser i kroppen. EGO er også tilsatt viktige og naturlige ingredienser som vitamin D og organisk selen.

Det høres fantastisk ut...litt for godt til å være sant? Vel jeg startet i går og så får vi se da om jeg merker noe til effekten. Det er forskjellig fra person til person når man evt merker noen forskjell...alt fra 2 uker til 2 måneder. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg er skikkelig skikkelig sliten, og det hadde vært helt utrolig om det kunne finnes noe som kunne hjelpe der ute! Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert!

KlemMari

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg