OCR Norway

Off-season med nye blanke ark

Mari Weider

Gårsdagens respons på vår første atletprofil var helt overveldene, det er tydelig at Herbert virkelig gjør en fantastisk jobb, og det er lett å se at folk er glad i han.

Det blir kanskje dumt å starte første blogg innlegg rett etter gårsdagen med å snakke om forbedringer. Men likevel...forbedringer finnes i alle former, om det er å bli en bedre løper, å bli sterkere, en bedre teknikker eller forbedre grepsteknikken sin. Jeg kan ikke være noe mindre ærlig enn at jeg har en del forbedringspunkter jeg vil gjennom denne vinteren. Men jeg skal også forsøke så godt jeg kan å trene litt mer hinderløpspisset. Tidligere har jeg kun trent som jeg vil, men jeg merker at det er ikke godt nok (for meg).

Så i går startet jeg på det nye løpeprogrammet mitt fra Coach Martin...er bare en ting å si - SADISME! Jeg var jo stor i kjeften som jeg ofte er da han kom med programmet til meg...er dette "alt" jeg skal gjøre? Vil DET gi resultater...vel når jeg leste gjennom det litt nøyere så jeg at jeg hadde vært litt kjapp i svingene...og det merket jeg i går mølla gikk i fart på 16 km/t og intervalldragene var adskillig lengre enn jeg vanligvis er vant til. Tenker jeg skal få kjørt meg bra i vinter jeg.

Nå skal jeg ut på et spennende møte, alltid gøy å treffe nye folk og prøve nye ting. Dette håper jeg skal gjøre magi med kroppen min. Hadde tenkt meg en sånn type kaffe latte møte på kafe ting...men jaggu du, fikk telefon nå, "skal vi møtes oppe i Marikollen da og ta en løpetur i skogen!" WTF....men hahaha kan jo egentlig ikke se for meg et bedre sted å ha møte, det er jo et nydelig vær ute og på programmet til Coach Martin sto det bakkeintervaller, så da passer det jo med noen drag opp til Ramstadslottet da ;)

Aight...jeg må stikke - ha en strålende dag alle sammen!

KlemMari

Digger bare denne Quoten her..."there is no tung i ræva, there is only svak i arma"! Det er jo bare så sant...så armstyrke og grepsstyrke står på mitt program i vinter!

Digger bare denne Quoten her..."there is no tung i ræva, there is only svak i arma"! Det er jo bare så sant...så armstyrke og grepsstyrke står på mitt program i vinter!