OCR Norway

Det er lett å gå seg vill i skogen...

Mari Weider

God morgen fineste! Siste dag på kurs for meg, nå har jeg vært gjennom 4 dager med løping mellom buss - tog - t-bane og trikk, blafring i skapet etter pent tøy og kokt hode på slutten av dagen. Det er utrolig gøy med noe nytt, men jaggu blir det godt å komme tilbake til "hverdagen" og! Treningstøy, sykkel, joggesko og løpesekk... 

Men uansett...idag er jeg stolt av å presentere vår første Atlet her på siden - Herbert aka Kaozzz - han har akkurat sendt meg sin presentasjon av seg selv, og jeg må innrømme at jeg nesten begynte å tute på trikken midt i Oslo da jeg leste det. Han traff meg midt i hjertet og satt akkurat de rette ordene på endel av det som har vært diskutert hjemme i stua om dagen. For det er så lett å gå seg "vill i skogen" og glemme det som er viktig. "Dessverre" har jeg endel fokus på prestasjon og plasseringer når jeg løper...kvalifiseringer til elitestart i EM og VM, rankingplasseringer og tid/fart...og jeg gidder ikke å stikke under en stol at jeg er stolt over sesongen min, men det er litt surrealistisk og...for hva er det egentlig som definerer en eliteutøver! I midt hode - ihvertfall ikke meg! Og er det det som egentlig betyr noe?? Eller er det mer viktig å ha det gøy, møte venner og mestre? 

Da jeg satt og tittet på endel tider etter Toughest Gøteborg, tok jeg meg i å stusse litt over noen tider lengst bak i løpet..."hvordan kunne de bruke så lang tid??" Helt til jeg leste et par utsagn på face..."jeg digger Dragonbacken...jeg tok den 3 ganger!" ....lang nese til meg! Hvem fikk mest ut av det løpet liksom...jeg som løp til jeg nesten kastet opp...eller han som koste seg og tok ynglingshindrene flere ganger? 

 

image.jpg

Så gled dere til ikveld folkens - da kommer det mer fra denne flotte fyren!!! 

 

Ikke sant...hvor kult er det ikke å ta seg tid til dette bildet? Og jeg tipper gutta nede gledet seg til han skulle komme ned ;)      KlemMari   

Ikke sant...hvor kult er det ikke å ta seg tid til dette bildet? Og jeg tipper gutta nede gledet seg til han skulle komme ned ;) 

 

KlemMari

 

Dagens fantastiske sitat fra selveste sjefen sjæl Andreas Dietzel! 

Dagens fantastiske sitat fra selveste sjefen sjæl Andreas Dietzel!