OCR Norway

Du vet du er hinderløper...

Mari Weider

...når du er på kurs med jobben, meget motvillig i skjørt og strømpebukser, og oppdager at den ene veggen i auditoriet er dekket av en klatrevegg og utenfor do er det en perfekt pull-ups-stang...og du seriøst vurderer å ta på deg treningstøy påfølgende dag! 

Hehe men seriøst - hvor genialt er ikke det??? På vei inn eller ut av forelesning er det faktisk lagt opp til buldring??? Hvor er jeg - store auditoriet på Domus medica på Rikshospitalet!! Jeg applauderer høyt her jeg sitter og kjenner det klør i klatrefingrene.  Jeg får vel dog holde meg i skinnet.... 

De siste dagene har jeg vært over gjennomsnittet flink til å spise og rehydrere kroppen etter helgens løp. Deilig da å kjenne at kroppen responderer helt  som den skal - hele forrige uke var den ikke på lag hva gjaldt trening, men nå kjenner jeg at jeg endelig er klar for å teste nytt løpeprogram fra coach Martin! Gleder meg!

 

Buldreveggen...hva tenker dere, teste eller ikke teste? 

Buldreveggen...hva tenker dere, teste eller ikke teste? 

Når man shopper nytt treningstøy og endelig finner ut hvordan det egentlig skal brukes....   btw...digger dere denne outfiten fra Ompu? Følg med ikveld - da kommer det et spesialtilbud til Dere fra Treningsshop.no!!!  klemMari   

Når man shopper nytt treningstøy og endelig finner ut hvordan det egentlig skal brukes.... 

btw...digger dere denne outfiten fra Ompu? Følg med ikveld - da kommer det et spesialtilbud til Dere fra Treningsshop.no!!!

klemMari

 

image.jpg