OCR Norway

Takk for i år!

Mari Weider

Hvilket år det har vært - og hvilken avslutning sesongen har hatt. Noen har gjort fantastiske innsatser i OCR World Championsship, mens noen har tatt det adskillig roligere her hjemme i Norden, men fortsatt hatt en herlig avslutning.

Vi kjørte Toughest Gøteborg forrig helg, med gull, glitter, dunder og brak - Jon Albon som vant hele sulamitten - og som forventet gjentok han affæren denne helgen og dro i lang verdensmestertittelen i år og så. Resten av resultatene begynner også å bli klare, og vi har et pent knippe folk som har løpt, så vidt meg bekjent har alle de norske kommet gjennom hinderløypene med alle armbåndene sine - og spør du meg er det jaggu litt av en prestasjon. Jeg gleder meg til å få oppsummert alle opplevelsene i et eget sammendrag her på siden!

Jeg gleder meg også til å dele Nordic Race Malmø med dere, men når offseason endelig kommer, er det mye som har vært skjøvet til siden og som må fikses opp i. Ikke alltid lett å være både mamma, kone, husmor, intensivsykepleier OG hinderløper. Så akkurat i dag har jeg rett og slett prioritert helt rett, hvile, ulltepper (ja i flertall) og en liten jente i hver armkrok - jeg regner med at dere er her i morgen og ;)

Men heldige meg, og flaks for dere så har vi en fantastisk fyr i hinderløpsverden som hjelper meg godt ut med diverse videoer...så stikk innom racereviewsiden og nyt litt videoer til jeg får skrivefingeren ut ;)

Klem så lenge ;)

Årets siste startnummer og årets mest trofaste "kamerater" - de skal nå få en velfortjent pensjonisttilværelse   

Årets siste startnummer og årets mest trofaste "kamerater" - de skal nå få en velfortjent pensjonisttilværelse

 

Antagelig det kuleste bildet jeg får i år - en fantastisk følelse å endelig ace ringhinderet!

Antagelig det kuleste bildet jeg får i år - en fantastisk følelse å endelig ace ringhinderet!