OCR Norway

OCR-unite

Mari Weider

Heisann alle hinderløpelskere!! 

Dagen idag har vært perfekt!!! Ja med unntak av fravær av sol da...men så lenge det er oppholdsvær kan man ikke klage. For øyeblikket løper våre representanter for Norge i USA og det skal bli så utrolig spennende å høre hvordan det har gått, hvordan hindrene var og hvordan løypen var. Dere skal selvfølgelig få full rapport når jeg får inn alle detaljer! 

Men her i Malmø har det vært en ja-takk-begge-deler dag! Igår kveld da vi var borte og sjekket ut løypen, møtte vi racedirectoren og fikk vite at løpet var kvalifisering for neste års OCR European championsship. OMG liksom - facepalm! Og vi som hadde tenkt å bare kose oss! For meg var det nå ikke snakk om kos mer - når en gyllen mulighet for å bli kvalifisert allerede nå - ja da er det bare å gunne på! Nervene lå tykt på utsiden da vi kom frem og jeg så alle de spreke jentene! Her i Sverige er det sykt høyt nivå på jentene og da starten gikk, raste "toget" ut fra stasjonen i et voldsomt tempo. Det gikk noe så ille fort og det var bare å innse at her skulle man bite tennene hardt sammen og gi alt. 5 km er ikke så langt - det går å ha vondt i 30 mins! ...eller 36 da ;) Og det gikk veien!!! Som nr 12 kan jeg se meg godt fornøyd med løpet og er klar for å bruke vinteren til å forbedre alt som heter teknikker, løpeform og kropp generelt!

Men la oss legge prestasjoner og press til siden. Dagen idag har nok en gang vært et bevis på hvorfor jeg elsker denne sporten - high fives  i startområdet, samarbeid underveis og gode venner på tvers av landegrenser. Vi møtte igjen Aaron fra England, vi møtte danske nye venner, vi skrønte med svensker i den mobile saunaen - og ikke minst forente nye bånd med OCREurope som kommer til å bli viktige for utviklingen av både hinderløp i Norge og videre jobbing med OCRNorway!

Du vet alt stemmer når man går rundt og bare har en ekte godfølelse i magen og er varm rundt hjertet! 

Og ikveld blir det feiring av oss selv og alle andre som har løpt i andre steder i verden - OCR-unite!!!  

KlemMari

 

Det er dette jeg elsker med sporten - så utrolig flotte folk!!    

Det er dette jeg elsker med sporten - så utrolig flotte folk!! 

 

Er ikke galt å feire litt på podiet heller!!!    

Er ikke galt å feire litt på podiet heller!!! 

 

Definitivt ikke feil å møte denne mannen!!! OCREurope!!!    

Definitivt ikke feil å møte denne mannen!!! OCREurope!!! 

 

image.jpg

...alltid gøy med litt filming og!! 

Tusen takk Nordic Race - this was fun!!! 

Tusen takk Nordic Race - this was fun!!!