OCR Norway

Tusen takk alle sammen

Mari Weider

Kjære Matilde og Robert - dere har gjort det igjen!! Over 1100 mennesker tar ikke feil, og det gjør ikke OCR dronninga heller. Dere leverer varene atter en gang! Et fantastisk løp, utfordrende løype, gjørme nok som gjør enhver hinderøpsarrangør misunnelig (og får ethvert sluk til å grøsse), hindre som utfordrer og får oss til å le! I år acet jeg styltene og holdt på å le meg ihjel av hoppeballene! Og medaljene og Trollene...episk.    Jeg er så utrolig glad i dere og så stolt over å få æren av å løpe dette løpet!

IMG_3047.JPG

Men - kjære alle mine hinderløpvenner! Dere sier jeg er rå og at jeg inspirerer dere. Men vet dere - det er dere som inspirerer meg!!! Er dere klare over hvordan det er å løpe og høre navnet sitt bokstavlig talt hele veien i løypa - overalt hvor vi løp hørte jeg "heia Mari og Martin" - og vær så snill! Om jeg så streng eller ikke møtte alle blikk eller så etter hvem det var som heiet så er grunnen her:

FullSizeRender.jpg

Over 30 mins i sone 5 og nesten 20 i sone 4...som vanlig var hele løpet litt i en tåke for meg, den ene foten foran den andre, ikke fall, ikke tråkk feil og få enda mer vondt i rumpa, ikke fall ned fra monkeybar og få straff. Men jeg hørte dere, og jeg hører dere. Når dere kommer og gir meg klem, når dere kommer spent og spør hvordan det gikk, om vi er happy og begeistret gir meg klem da jeg forteller hvordan det gikk. Hva mer kan en stakkars OCR dronning ønske seg???  

Dere sier tusen takk for det jeg gjør, jeg sier tusen takk for at dere er så fantastiske! 

Så tusen takk for nok en herlig dag - dere er hver og en så uendelig dyrebare for meg! 

Stor klem fra meg til alle dere

IMG_2874.JPG