OCR Norway

Super-Pablo!

Mari Weider

Wow....hvor skal jeg starte...det er 1.januar idag, og på hvilken bedre måte kan jeg starte dette hinderløpåret på, enn å presentere denne mannen for dere! Han er min good-luck-charm, han gir meg styrke, godt humør og han er alltid til å stole på. Da jeg første gangen begynte å chatte med han, hadde vi vært på vinterbootcamp med Viking Race, og jeg lurte litt på om denne Pablo var en sånn "klam" skummel fyr...man blir jo "venn" med så mange på nett om dagen, og jeg visste jo ikke hvem denne Pablo var. Vi snakket mye sammen, og jeg utfordret han på å bli med Supermann og meg å ta trifecta i England denne høsten. Og det ville han! Sånn helt uten videre...litt skeptisk til beast distansen, men det var jo lenge til. Vi fortsatte å prates sporadisk her og der, og jeg fikk inntrykk av at dette var en dedikert og ok mann! Plutselig sto Supermann og jeg uten 3.mann på laget på X-run Eidsvoll og igjen, på stående fot, sa Pablo JA og måtte tilogmed ombooke et fly for å løpe med oss. Det var da jeg begynte å skjønne verdien av Pablo....X-run Eidsvoll med Supermann, Super-pablo og ultrababe på samme lag er en historie for seg selv, det får bli et eget innlegg, men vi vant, vi bondet og vi ble venner...for meg med stor V! Pablo tok seg til rette i hjertene våre, og ikke minst i hjertene til jentene våre. De bare elsker han! For det går virkelig ikke an å ikke like denne mannen. Året 2015 har vi vært på treninger med han, vi har konkurrert med og mot han, vi har vært på turer sammen, vi har sprettet sprudlevann med han, vi har ledd, gnisset tenner og tatt burpees sammen. Når jeg har vært på felgen under Spartan race, så er han plutselig der i løypa og backer meg opp. Når jeg står på pallen på Spartan er han (ikke) der...hahaha det har han misset hver gang (hver gang???), men han har vært der, han har vært der og sier selv at han er min good-luck-charm. Vi har løpt sammen på Toughest i Oslo, hoppet sammen fra 4 metern...ja hva har vi egentlig ikke gjort sammen. Denne mannen er helt fantastisk, han smiler ALLTID, seriøst, jeg har aldri sett han uten et smil om munnen, selv da han holdt på å spy under X-run Eidsvoll, fikk han klemt ut seg med et tappert smil "Faen hva ni er goda!" Haha og det holdt til 1..plass Pablo! Du er og blir en ener og jeg digger å ha deg i livet vårt! 

Xrun 2014 var mitt första lopp. Samma år hade jag kommit såpass ur form att jag började gå på sats och hade slagit vad med en vän om att jag kunde på six-pack på 8 veckor. Före det så har jag aldrig haft en idrottsbakgrund. Jag har dansat breakdance och tränat kampsport. Men det var nog 10-15 år sen. Eftersom jag är en tävlings människa så behöver jag mål och något som motiverar mig. Vi såg en video på Toughest och såg att i september skulle de komma till oslo. Så vi anmälde oss, jag och några vänner. Vi gjorde det till en intern tävling om vem av oss som skulle komma i mål först. Då hade jag inte varit ute och sprungit sen jag var 18 år. Så jag anmälde mig till Xrun och viking race för att prova på hinderbana före det var dags för Toughest. Jag visste att jag var stark men visste inte att det var så jobbigt att löpa. 5-6 km på xrun tog mig 1 timme och 15 minuter. Jag kom sist. Men jag klarade alla hinder. Jag blev helt såld i sporten. Om jag bara kunde lära mig springa, då skulle jag nog vara bra på detta tänkte jag. För hindren var ju inga problem. 2014 han jag med 5 lopp. 2015 så tog jag min löpning på mer allvar. Mitt mål var att klara en Spartan trifecta och att kvalificera och tävla i VM. Klarade bägge mina mål. Under året har jag hunnit med 23 lopp. Varpå VM i ohio och Toughest 24h Xtreme och spartan beast var årets höjdpunkter. Under året gick jag med i ocr föreningen Lynx Multisport Team som är nordens största ocr förening. Genom Lynx så har vi även kunnat hålla i gruppträningar och kunnat samla ocr entusiaster och lärt känna extremt många fina människor. OCR för mig är inte bara en sport. Det är en livsstil och communityn är som en stor familj. Spelar ingen roll vilket team man tillhör eller på vilken nivå man befinner sig i. Alla stöttar varandra och har kul tillsammans. Man är aldrig ensam när man är med i en tävling. Man lär alltid känna nya människor som peppar varandra på spåret. Mina mål 2016 är EM och VM. En spartan trifecta och att springa i alla Toughest.

Mina träningar varierar med löpning 2-3 gånger i veckan och styrketräning på gymmet 2-3 gånger i veckan. Totalt ungefär 5 träningspass i veckan. Teknik på hinder är lite svårare att få till. Men sats har bra monkeybars som man kan leka på.

Angående namnet Super_Pablo är för min passion för superhjältar. Jag samlar på seriertidningar och det närmaste jag nånsin kommer att bli en superhjälte är när jag klär mig i mina tights, min röda bandana får springa runt i skogen och ta mig igenom hinder