OCR Norway

Håkon Frahm Stokka

Mari Weider

Hvem er denne mannen egentlig? Du ser han på løp med alle slags forskjellige sveiser og skjeggvarianter, han kommer løpende til startstreken i siste liten, tar en runde med high Fives i elitefeltet og da startskuddet går løper han som om livet sto om det.

I neste øyeblikk ser vi han igjen - da er han omringet av MIT Tough team som han er medlem av her i Norge. Han løper nemlig gjerne løpet to ganger om det lar seg gjøre - først en gang for seg selv og for plassering, deretter som team-mann og hjelper laget sitt gjennom løypa. Han sier i dagens artikkel for Stavanger Aftenblad at han har som mål å hjelpe minst en person i et løp. En viktig og god egenskap i hinderløp.

Han løper for å bli den beste han kan bli, men han løper også for en god sak. Under Oslo Maraton i år, løp han 10 km sammen med en gjeng fine folk nettopp for å vise at ikke alle har det like lett. #fuckcancer har han vært aktiv med under hele september!

Håkon har store planer fremover - og går for noe av det mest ekstreme i vinter - du kan lese mer om han og ikke minst få fantastiske treningsråd hvis du har lyst til å spisse hinderløpsformen i denne artikkelen:

http://www.aftenbladet.no/sport/sprek/Se-hvordan-Norges-raeste-OCR-utover-trener-3807866.html

Kos dere - jeg fikk i hvert fall noen nye treningsråd...på tide å finne seg et dekk da eller...og en benk! Mer innviklet enn det blir det altså ikke!