OCR Norway

Dennis Nilsen

Mari Weider

OCRNorway har her gleden av å presentere en av våre vikinger som har vært bosatt en stund i Spania. Dennis Nilsen kommer til å være en nær samarbeidspartner med OCRNorway og vil ha styringen over Hinderløpligaen her hjemme i Norge. Han og kjæresten Sandra har sterke resultater og har begge kvalifisert seg til OCR WC to år på rad. Det skal bli spennende å få han hjem og innlemmet han i hinderløpfamilien vår her. Velkommen hjem Dennis!

Hola! 

 

Mitt navn er Dennis, jeg er 27 år gammel og jeg er forelsket i hinderløp!

 

Jeg har vært aktiv hele livet, innenfor de fleste idretter men hovedsaklig innen fotball og snowboard. Etter å ha vært i Spania en stund så begynte jeg heller å se på fotball og drikke pils enn det å spille selv, så "ølmagen" begynte å vokse sakte, helt til jeg møtte min samboer. 

 

Hun har også vært aktiv hele livet, så jeg "måtte" ta meg sammen, å begynne med trening igjen. Vi snakket om diverse idretter og vi kom inn på at hinderløp var noe jeg kunne vært god i, og det hadde vært utrolig kult å prøve et Spartan race, så det gjorde vi. Og vi elsket det! Vi ble så forelsket i denne sporten at vi har laget vår egen hinderbane her nede hvor vi kan trene til kommende løp, og hvor vi har hatt gruppetreninger med andre som har hatt lyst til å prøve ut hinderløp. 


Det var utrolig morsomt å ha en felles sport hvor vi kan pushe hverandre til maks, samtidig som vi får mange fine turer og opplevelser sammen når vi reiser til nye byer for å løpe. Jeg hadde bodd her en stund, men hadde aldri vært i hverken Madrid, Gandia eller Mallorca. Vi har brukt alle pengene våres på løp og reise, og jeg ser ingen grunn til å slutte med det når jeg kommer til Norge.


Etter å ha vært i Spania i 7 år, så har jeg vendt nesen hjem mot Norge igjen. Og da måtte jeg selvsagt bli med i det norske ocr miljøet. 


Her er noen av mine race denne sesongen, og jeg gleder meg til neste sesong! Vi sees i løypene, jeg er han med capsen feil vei! 


- Spartan Race - Madrid

- Iberian Race - Gandia

- Farinato Race - Mallorca

- Xtrem Running - El Campello

- X-run - Eidsvoll

- Survivor Race - Benissa

Dennis Nilsen ;)

Dennis Nilsen ;)